Press zw
Even voorstellen

Wie heb je voor je

De korte versie: merkenbouwer, jazz, strateeg, tekstschrijver, papa, creatief, ervaren, vakman, nuchter, copywriter, eenvoud, bassist.

Het hele verhaal

Nou ja, hele verhaal. Laten we beginnen bij communicatiewetenschap in Nijmegen. Leuke opleiding. Iets met de sociologische impact van massamedia. Afgestudeerd. En dan? De videoproductie in. Na het schrijven van een pak scripts en voice-overteksten liet ik me verder leiden door het mooie communicatievak. Zo ontwikkelde ik me als copywriter in de breedste zin van het woord.

Dus van copy voor een banner of een brochure naar een concept voor een animatie of complete campagne. SEO-cursus gedaan, Facebook-acties bedacht, merken gebouwd en gewerkt voor mooie klanten als Philips, Sony, Centraal Beheer, Connexxion, StadsAkkers, Breng, Brezan, Translink en nog veel meer. Dat deed ik bij mooie bedrijven als Lukkien en Emotion Communicatiebureau. Inmiddels is dat opgelopen tot een flinke bak ervaring, inclusief merkstrategie en communicatieadvies.

Met die bagage kan ik het allemaal wel alleen, dacht ik. Dus sinds 1 juli 2017 werk ik voor mezelf, ben ik freelance, speel ik zzp'er of hoe je het ook wilt noemen. En dat gaat best goed. Wie weet kan ik jou ook ergens mee helpen. Lijkt me leuk!

Wessel site